Kølvrå Friluftsbad Om os

Om os

Vi er mere end bare et friluftsbad

Kølvrå Friluftsbad er mere end bare et friluftsbad. Her kan du hygge med familien eller vennerne!
Der er tre opvarmede bassiner.
Det store er på 12 m. x 25 m. og en dybde fra 1,50 m. til 4 m. og der er mulighed for at springe fra den lille vippe, 3m vippen eller fra spring fra skamlerne. Har du lyst til at svømme baner, er der gjort en svømmebane klar til det. Er du mere til at tumle og leg, er der flere legeredskaber bl.a. et kæmpe badedyr.

Det mellembassin har en størrelse på 6m x 12,5m og en dybde fra 50cm til 1,20m. Kan du ikke svømme endnu, er dette bassin perfekt til dig. Her har du rig mulighed for at boltre dig i vandet, tumle og lege med vores store udvalg af legetøj og skumdyr..
Soppebassinet er perfekt til de mindste. Det har en størrelse på 6m x 6m. Soppebassinet er udformet som en strandkant, fra 0 cm til en 50 cm dybde. Der er en masse legetøj til rådighed, så underholdningen er uendelig.

Legen stopper ikke her. Vi har en legeplads med en stor sandkasse, hvor der er gyngeheste, mindre sandkasser samt 2 legehuse. Derudover kan der spilles minigolf eller petanque, hvor boldene kan lånes, mod et depositum, i kiosken. Du og dine venner kan også spille fodbold eller volleyball.

Er du lækkersulten, kan du, i badets kiosk købe pomfrittes, franske hotdogs, mini pizzaer m.m. For børn og barnlige sjæle er der mulighed for at købe slik, is, slush-ice m.m. Er det tørsten der trækker, har vi kaffe, som du kan hente, når du lyster. Sodavand, juice eller vand står på køl, så du let kan blive kølet af, i den varme sol.

Kølvrå Friluftsbad ville gerne aflønne alle hjælpere, men det har vi desværre mulighed for. Så har du en dag lidt tid tilovers og har mod på at komme og hjælpe, vil vi tage imod din hjælp med kyshånd. Vi har brug for hjælp til at både få repareret nogle af vores udendørs faciliteter og til at få mange af vores projekter sat i værk.

W3.CSS

Faciliteter

Kølvrå Friluftsbad